• Al 20 jaar specialist in de regio
  • Levering in huis
  • Vakkundig advies
Showroomafspraak

Onderhoud nodig of een apparaat met storing? Plan direct een service afspraak.

Service afspraak maken

Service

Heeft uw apparaat een storing?

Heeft jouw apparaat een storing? Wij staan klaar om het snel en vakkundig te repareren. Veel mensen denken dat een defect apparaat meteen vervangen moet worden. Maar vaak kunnen wij met een eenvoudige reparatie een apparaat weer jarenlang laten meegaan.

Als geautoriseerd reparatiecentrum voor diverse fabrikanten, verzorgen wij garantie-reparaties in eigen beheer. Binnen 1 à 2 werkdagen komen wij langs met snelle en deskundige service. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met witgoedapparatuur en zetten hun expertise in om jouw problemen snel te verhelpen.

In sommige gevallen is het niet duidelijk wat er met hun apparatuur aan de hand is. Wij beoordelen daarom of reparatie nog rendabel is. Wil je zelf proberen het probleem op te lossen? Neem gerust contact met ons op voor tips en advies.

Blijkt reparatie niet de beste oplossing? Dan adviseren wij je graag over een passende en snelle oplossing. Zo ben jij op korte termijn al geholpen en zijn jouw apparaten vervangen.

Dit is hoe snel het geregeld kan zijn!

1

Maak een afspraak

Maak een afspraak op onze site. Wij kijken of we je kunnen inplannen en komen dan langs op de afgesproken tijd!

2

Wij komen langs

Wij komen langs op de afgesproken tijd, we zullen dan kijken wat voor problemen je hebt!

3

We lossen het op

Als we langs komen zullen kijken wat het probleem is. Is het iets wat we kunnen maken zullen we meteen aan de slag gaan, kunnen we het niet oplossen zullen we meteen bespreken wat voor opties je hebt!