• Al 20 jaar specialist in de regio
  • Levering in huis
  • Vakkundig advies
Showroomafspraak

Onderhoud nodig of een apparaat met storing? Plan direct een service afspraak.

Service afspraak maken

Showroom

Wij staan klaar om je te ontvangen in onze showroom in Cuijk. Je kan gemakkelijk een afspraak inplannen via onze website.

Persoonlijk advies

Onze collega’s denken graag met je mee tijdens een uitgebreid adviesgesprek. Op basis van jouw wensen lopen we samen door onze showroom en nemen je mee door ons uitgebreide selectie van keukenapparatuur. Zo hebben we verschillende vaatwassers, luxe inbouw koelkasten en handige kookplaten van diverse afmetingen. Afhankelijk van de inrichting van jouw keuken kiezen we de beste materialen die passen in jouw interieur.

Bezoek aan de showroom is alleen mogelijk op afspraak.

Bezorging

Als lokale ondernemer bezorgen wij al ons apparatuur zelf. Nadat jij een keuze hebt gemaakt plannen we een bezorgmoment met eventuele installatie in. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe keukenapparatuur bij jou thuis net zo mooi staat als in onze showroom.

Onze moderne showroom

Ontdek een uitgebreide selectie van de nieuwste keukenapparatuur in onze showroom. Hier presenteren we zorgvuldig geselecteerde A-merken die bekend staan om hun duurzaamheid en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle oven, een energiezuinige koelkast, of een innovatieve kookplaat, in onze showroom kun je de apparaten van dichtbij bekijken en ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je rond te leiden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw keuken.

Weet je nog niet precies wat je wilt en ben je op zoek naar inspiratie? Kom kijken hoe verschillende stijlvolle producten gepresenteerd worden in de verschillende ruimtes van de showroom. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen, de apparaten in actie te zien, en persoonlijk advies te krijgen dat aansluit op jouw behoeften. Bij Ronco vinden wij het belangrijk om de perfecte oplossing voor jou te vinden.