• Al 20 jaar specialist in de regio
  • Levering in huis
  • Vakkundig advies
Showroomafspraak

Onderhoud nodig of een apparaat met storing? Plan direct een service afspraak.

Service afspraak maken

Acties & registraties

Ontdek de nieuwste acties van onze merken

Klik op de link van het merk om uw apparaat te registreren voor verlengde garantie of om een lopende cashback-actie te claimen

Uitgebreide garantie van V-ZUG. Voor de lange termijn aan uw zijde.
Wij streven ernaar om onze klanten op de meest duurzame manier te ondersteunen, met de beste service. Daarom profiteren onze klanten van een uitgebreide garantie op elke apparaat. Dat is Zwitserse perfectie voor uw huis.

Registreer hier je apparaten binnen jouw MyBosch omgeving voor gratis voordelen, zoals aanvullende garantieopties op wasmachines, stofzuigers en vaatwassers of Registreer hier je apparaat om een promotie of actie te claimen, zoals een cashback of gratis product.

Registreer hier je apparaten voor gratis voordelen, zoals aanvullende garantie voor wasmachines, vaatwassers en extraKlasse apparatuur of Registreer hier je apparaat om een promotie of actie te claimen, zoals een cashback of gratis product.

Wasmachine in meubel

Miele acties en promoties
Voordelig genieten van uitstekende kwaliteit. Haal het meeste uit jouw Miele producten door originele accessoires en onderhoudsproducten te gebruiken.

Registreer hier jouw Novy toestel en geniet van een verlengde garantie tot 5 jaar.

Liebherr koel- en vrieskasten behoren tot de beste producten ter wereld. Dat komt omdat we de grootst mogelijke aandacht besteden aan de bouw van onze apparaten. Iedere Liebherr wordt volgens de allerhoogste normen gefabriceerd. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie geven. Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen daarom in aanmerking voor 8 jaar fabrieksgarantie.