• Al 20 jaar specialist in de regio
  • Levering in huis
  • Vakkundig advies
Showroomafspraak

Onderhoud nodig of een apparaat met storing? Plan direct een service afspraak.

Service afspraak maken
Energieklasse A

Miele WEF 375 WPS PWash & 8kg

A I 8 kg I 1600 omw./min I QuickPowerWash I Voorstrijken I Miele@home

  • Energieklasse A
  • Exclusief CapDosing
  • QuickPowerWash

 1.469

Op voorraad
Showroomafspraak

Daarom Ronco

Praktijkgericht advies

Levering tot in huis

Vakkundig geïnstalleerd incl. uigebereide instructie

U betaald pas na installatie

Voordelen van dit product

Losse dosering CapDosing.

Kies uit verschillende speciale wasmiddelen en wasverzachters, zoals ImpraProtect, onze booster voor hardnekkige vlekken of Cotton Repair. De bekers van onze capsules zijn gemaakt van 100% gerecyclede kunststof. Ze zijn nauwkeurig gedoseerd en geven het wasmiddel vrij zodra ze met water in aanraking komen. Dit voorkomt zowel te lage als te hoge doseringen. Indien gewenst kunnen de capsules met een openingslipje worden geopend.

Innovatieve wastechnologie PowerWash.

PowerWash biedt een maximale reinigingscapaciteit; met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan 49 minuten. Alle wasmachines met PowerWash bereiken de hoogste energie-efficiëntieklasse A en hebben ook lagere verbruikswaarden bij kleine beladingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de technologie Spin&Spray die met een heel lage waterstand werkt. Zo wordt energie voor het opwarmen bespaard.

Getest op een levensduur van 20 jaar.
Terwijl sommige motorblokken van auto's 3000 uur worden getest, testen wij constante performance maximaal 10.000 uur. Dag en nacht. Uitgebreid en nauwkeurig. Om jou uitstekende resultaten te garanderen, jaar in, jaar uit.
ronco showroom

Ronco’s topproduct

Meer zien van dit product?

Wilt u weten of dit product bij uw situatie past, of bent u er toch nog niet helemaal uit? Of heeft u een andere vraag? Stel uw vraag via info@ronco.nl, het contactformulier, of bel met 0485-320122 (optie 2: afdeling verkoop) voor een vrijblijvend en passend advies.

productspecificaties

Productspecificaties

Voordelen van de DEZE BOSCH WASMACHINE

Al van jongs af aan ben ik bezig met het repareren van witgoed. Uit passie voor het werk en de uitdaging om een klant zo goed en deskundig mogelijk te helpen ben in 2004  gestart met mijn onderneming. Begonnen vanuit huis nu inmiddels op een mooie locatie waar wij klanten kunnen ontvangen en waar wij onze werkplaats en magazijn houden.

Vermindert kreukels en verkleint je stapel strijkgoed.

Kleding kreukvrij krijgen met minimale inspanning? Iron Assist stoomt gewassen en gedroogde kledingstukken zachtjes in slechts 20 minuten. Ook kreukels op een gedragen overhemd of broek verdwijnen.

Bespaar water bij het wassen van kleine ladingen.

Hoe klein je was ook is, onze Active Water Plus-technologie levert perfecte resultaten en gebruikt bij elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor zeer efficiënt waterverbruik.

 

Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie.

Ben je vergeten een kindersok of een verdwaald T-shirt in de wasmachine te stoppen? Geen probleem! Met de Bijvulfunctie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*.

1

Bestel online

Bestel eenvoudig online via onze website en geniet van snelle levering aan huis. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

2

Bezorgen

Wij komen op de aangegeven moment de bestelling bij je thuis bezorgen. Dit doen we uiterst nauwkeurig en persoonlijk!

3

Installeren

Wij installeren, indien gewenst, de machine vakkundig. Daarnaast geven we uitleg over de machine zodat deze direct in gebruik genomen kan worden!

ronnie

Even voorstellen

Al 20 jaar dé witgoed specialist van het land van Cuijk

Al van jongs af aan ben ik bezig met het repareren van witgoed. Uit passie voor het werk en de uitdaging om een klant zo goed en deskundig mogelijk te helpen ben in 2004  gestart met mijn onderneming. Begonnen vanuit huis nu inmiddels op een mooie locatie waar wij klanten kunnen ontvangen en waar wij onze werkplaats en magazijn houden.